fbpx
sajtos-zacsko

Sajtos Rudacska zacskózott (6x180g)

Minimum rendelési mennyiség: 1kg.
A megadott ár 1kg-ra vonatkozik.

Ingyenes szállítás: 10 000Ft feletti rendelés esetén!

7 350 Ft/kg

Csak természetes alapanyagokból

Sajtosunk összetevőiről

A zacskó hátoldalán kötelezően feltüntetendő összetevőket olvasva bizonyára Önben is felmerül a kérdés: természetes összetevőkből? IGEN. A magyarázat egyszerű: sajtosunkhoz Ráma margarint használunk. Ehhez jön hozzá a tejföl és a minőségi trapista sajt. Így egyből összeáll a kép. Édesanyám 30 éves receptjéhez a mai napig hűek vagyunk, nem használunk semmilyen alapanyagot, amit a saját konyhájában ne találna meg. A titok, mint sok minden másban a tradicionális családi receptben és az elkészítésben rejlik.

Kóstolja meg, garantáltan nem fog csalódni!

aznap sütjük

Mindig friss

A megrendelt sajtost a GLS futárszolgálattal szállítjuk, így a 12 óráig leadott rendelések várhatóan másnap megérkeznek!

A sütés folyamatos. Sajtosunk mindig friss, a megrendelés napján készítjük.
Csütörtök 12 órától beérkező rendelések feladása a rendelést követő hét első munkanapján történik, hogy a sajtos a hétvégét ne egy depóban töltse.

vásárlóink visszajelzései

Ők már kóstolták

"Vegyétek el előlem, mert mindet megeszem!"-hangzik el általánosan vendégeinktől, akiket a Bernáth Sajtos Rudacskával kínálunk.
Bertalanné Kovács Helga
Isteni a sajtos, kívül ropogós, belül omlós, egy álom. Sajnos nem sikerült még annyit rendelni, hogy másnapra is jusson.
Nagy Júlia
Nagy segítség terhet vett le a vállamról a karácsonyi készülődésben, hogy elég volt a dobozból egy tálba átönteni. A család imádja.
Ferenczi Jánosné
Semmihez sem fogható az íze, házias, mindig friss és ropogós, egyáltalán nem "bolti". Többször megdicsértek, milyen jót sütöttem.
Horváth Franciska
Meccsnézéshez vettem, a haverok imádták. A félidőre hűlt helye volt :D
Szakál Ferenc